«

»

sept. 30

Violente in taberele imigrantilor din Germania

Tensiuni in taberele imigrantilor din Germania

Datorita tensiunilor create in tabere s-a propus ca imigranții să fie separați în funcție de grupurile religioase din care fac parte, iar cei violenți să fie expulzați în țările lor. immigrants-cross

Reprezentantul sindicatului polițiștilor germani a declarat ca „ imigrantii se grupează pe etnii, religii sau structuri de clan și se atacă folosind cuțite și chiar arme artizanale”.

Motivația acestor conflicte este obținerea întâietății în interiorul taberei. Și condițiile dificile de acolo contribuie în mare măsură, dar există, de asemenea, infractori periculoși, adaugă Rainer Wendt.

Se menționează că violențele se petrec între musulmani, de altfel majoritatea acestor imigranți aparținând acestei confesiuni. „Sunniții se bat cu șiiții, există și mai multe feluri de salafiști.Femeile sunt obligate să poarte vălul islamic. Bărbații sunt obligați să se roage. Islamiștii vor să-și impună valorile”.

Aceasta fiind doar una din probleme, alta problema fiind dorinta celor ce au obtinut azil sa converteasca pe ceilalti la religia lor. Ei folosesc dreptul la libera exprimare ca principala arma facand propaganda pe strazile marilor orase din Germania